In onze gezellige koffie-en wijnbar kunt u genieten van een van onze lekkere koffies of lattes aan de haard, een sexy wijntje of streekgebonden biertje in de lounge of geef stiekem toe aan een van onze zoete zondes.

Onze thee van het merk  Or Tea, zijn niet alleen erg smaakvol, ze zijn ook biologisch afbreekbaar en worden bovendien ook in super mooie verpakkingen verkocht in onze winkel.

Onze koffies schenken we in samenwerking met Maes koffie, een enthousiaste Limburgse koffiebranderij uit Hasselt. Sinds 1958 is Maes koffie een familiale ambachtelijke koffiebranderij en de trots van Limburg. Koffie van topkwaliteit door een strenge selectie ruwe koffie, gebrand door eigen meesters in gespecialiseerde branderij in Hasselt!
Wij serveren voor u de Meestermengeling, een erkend Vlaams streek product met als benaming “koffie uit het land van loon”.

Natuurlijk kan u deze “Meester Mengeling” ook aankopen in onze shop, samen met de gekende “Ambassador”, een aromatische koffie met een zachte afdronk. Verkrijgbaar zowel in verse bonen als in gemalen koffie. Laat u dus zeker eens verleiden door de heerlijke geuren en smaken van deze top koffie!

Or tea
Dielissen-macarons

Onze merken