In onze gezellige winkel vindt u alles om van uw huis een warme thuis te maken.
Om uw weg te vinden in ons wisselend aanbod meubels, kleinmeubels, kussens, plaids, decoratie, lampen en zijden planten staan wij u graag met raad en advies bij.

Interieuradvies & Styling op maat.

Elphero of beter gezegd ik (Lieven) maak van jouw interieur een gezellige en warme thuis. Van kleuradvies, meubels, decoratie tot styling, dit alles aangepast aan de stijl die bij jouw persoonlijkheid past. Ik creëer vooral warme en inspirerende interieurs met oog voor detail en denk met je mee jouw droominterieur te realiseren.
Dus ben jij jouw interieur een beetje moe of wil je gewoon een kleine update of verfraaiing, neem gerust contact met ons op.

Voor advies in verband met raamdecoratie, behang en verf werken we samen met Wolfs Wonen uit Sint-Truiden. Ze staan voor creatieve oplossingen en tegelijk ook voor kwaliteit op maat. Dat betekent dat de klant centraal staat in alles dat ze doen.

Meer info? Stuur een mailtje naar info@elphero.be of kom even binnen bij Elphero voor een eerste kennismaking, zodat we samen bekijken hoe we te werk kunnen gaan.

Eightmood
Eightmood
Eight Mood
Interieur & styling
Interieur & Styling
Interieur & Styling
Interieur & Styling

Onze merken